Оцінка перспективних сортів конопель за особливостями цвітіння - Міщенко, С.В.; Вировець, В.Г.; Лайко, І.М.; Кириченко, Г.І.; Онупрієнко, Л.Г. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2008)
Виділені зразки з колекції генетичних ресурсів конопель зі зближеними
строками цвітіння чоловічих і жіночих квіток однодомної фемінізованої матірки,
встановлені кореляційні зв’яки між тривалостями цвітіння і дозрівання насіння. Выделены образцы из коллекции генетических ресурсов конопли со
сближенными строками цветения мужских и женских цветков однодомной
феминизированной матерки, установлены корреляционные связи между
продолжительностью цветения и созревания семян. Samples of hemp genetic researches with absence of the staminate monoecious hemp
with drawn together periods of flowering of male and female flowers of the monoecious
feminized pestillate hemp are given. Correlation communications between flowering and
seeds ripening duration are set.