Особливості впливу низьких доз мутагенів на перезимівлю гібридів озимої пшениці - Приблуда, І.В.; Чугункова, Т.В. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2008)
Представлено результати перезимівлі рослин гібридно-мутантних популяцій озимої м’якої пшениці другого-третього покоління після обробки хімічними мутагенами вихідних гібридних форм. Представлены результаты перезимовки растений гибридно-мутантных популяций озимой мягкой пшеницы второго-третьего поколений после обработки химическими мутагенами исходных гибридных форм. We report above spend the winter of hibrid plants second and third generation of different population winter soft wheat after influences chemical mutagens.