Об асимптотике решений дифференциальных уравнений второго порядка с нелинейностью, близкой к экспоненциальной - Харьков, В.М. (Нелінійні коливання, 2008)
Встановлено асимптотичнi зображення для одного класу розв’язкiв диференцiального рiвняння другого порядку з нелiнiйнiстю, близькою до експоненцiальної. We find asymptotic representations for a class of solutions of a second order differential equation that has
a nonlinearity close to an exponential.