Усреднение нечетких дифференциальных уравнений с запаздыванием - Кичмаренко, О.Д.; Скрипник, Н.В. (Нелінійні коливання, 2008)
Для нечiтких диференцiальних рiвнянь iз загаюванням розглянуто питання обґрунтування схем
повного та часткового усереднення на скiнченному промiжку. For fuzzy differential equations with delay, we substantiate schemes for a complete and partial averaging
over a finite interval.