Оборотність нелінійного оператора (Lx)(t)=H(x(t), dx(t)/dt) у просторі обмежених на осі функцій - Слюсарчук, В.Ю. (Нелінійні коливання, 2008)
Получены условия обратимости нелинейного дифференциального оператора
(Lx)(t) = H(x(t), dx(t)/dt)
в пространстве ограниченных на оси функций. We obtain conditions for invertibility of the nonlinear differential operator
(Lx)(t) = H(x(t), dx(t)/dt)
in the space of functions bounded on the axis.