Комбінаційна здатність маток основних родин уельської породи свиней - Церенюк, О.М. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2008)
Наведено результати визначення ефектів гетерозису та вивчення комбінаційної
здатності уельсів при реципрокних поєднаннях з великою білою та полтавською
м'ясною породами. Проведено оцінку кращих поєднань за участю тварин уельської
породи свиней. Приведены результаты определения эффекта гетерозиса и изучения
комбинационной способности уэльсов при реципрокных сочетаниях с крупной белой и
полтавской мясной породами. Проведена оценка лучших сочетаний приу частии
животных уэльской породы свиней.