Получение каллусных культур фатсии японской (Fatsia japonica Deche. et Planch) и анализ в них тритерпеновых гликозидов - Бугара, А.М.; Юркова, И.Н.; Теплицкая, Л.М.; Бугара, И.А.; Панов, Д.А. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2008)
Подобранны условия для получения каллусных культур фатсии японской.
Химический анализ показал присутствие в каллусных культурах основных фракций
тритерпеновых гликозидов характерных для интактных органов. Подобранно умови отримання калусних культур фатсії японської. Хімічний аналіз
показав присутність в калусних культурах основних фракцій трітерпенових глікозидів,
які характерні для інтактних органів. Conditions for inductions of Fatsia japonica callus cultures were obtained. The chemical
analysis showed the presence in callus culture the main fractions of glycosides which are
characteristic for intact organs.