Компонентний склад і біологічна активність екстрактів гриба Acremonium spp.
Aims. The aim of this research was to study the substances produced by fungus Acremonium and their biological activity. Methods. This study was performed using culture cells of fungi and the tests intended to detect the nature of substances extracted from fungi. Results. It is detected the compositi...
Gespeichert in:
| Datum: | 2014 |
|---|---|
| Hauptverfasser: | Падалко, С.Ф., Каменчук, О.П., Бобик, Л.В. |
| Format: | Artikel |
| Sprache: | Ukrainian |
| Veröffentlicht: |
Інститут молекулярної біології і генетики НАН України
2014
|
| Schriftenreihe: | Фактори експериментальної еволюції організмів |
| Schlagworte: | |
| Online Zugang: | https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/178272 |
| Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
| Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| Zitieren: | Компонентний склад і біологічна активність екстрактів гриба Acremonium spp. / С.Ф. Падалко, О.П. Каменчук, Л.В. Бобик // Фактори експериментальної еволюції організмів: Зб. наук. пр. — 2014. — Т. 15. — С. 117-121. — Бібліогр.: 3 назв. — укр. |
Institution
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineÄhnliche Einträge
-
Компонентний склад і біологічна активність екстрактів гриба Acremonium spp.
von: Падалко, С.Ф., et al.
Veröffentlicht: (2014) -
Створення культури «бородатих» коренів рослин алтеї лікарської Althaea officinalis L. з використанням різних векторних конструкцій з геном ifn-α2b людини
von: Дробот, К.О., et al.
Veröffentlicht: (2014) -
Участь щавлевої кислоти в індукції системної стійкості пшениці до збудника септоріозу
von: Жук, І.В., et al.
Veröffentlicht: (2014) -
Вплив попередньої обробки волотей на морфогенез в культурі пиляків Oryza sativa L.
von: Шестопал, О.Л., et al.
Veröffentlicht: (2014) -
Морфологическая характеристика процессов повреждения, компенсации и приспособления в патологически измененной печени при воздействии ССl₄
von: Гулько, Т.П., et al.
Veröffentlicht: (2014)