Биотехнологические приемы получения безлактозного зернового продукта - Егорова, А.В. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2008)
Разработаны биотехнологические основы производства безлактозного зернового
продукта путем ферментативного гидролиза шелушенного зерна ячменя, высева и
культивирования заквасок Bifidum adolescentis и Lactobacillus acidophilus. Розроблено біотехнологічні основи виробництва безлактозного зернового продукту
шляхом ферментативного гідролізу лущеного зерня ячменю, висіву і культивування заквасок
Bifidum adolescentis и Lactobacillus acidophilus. They had been elaborating the biotecynology basis of processing of a lactose’s free grain
product by fermentative hydrolysis of grain and cultivating of Bifidum adolescentis и Lactobacillus
acidophilus.