Клонування плр-амплікона хромосоми Streptomyces coelicolor A3(2) - Луk’янчук, В.В. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2008)
За допомогою ПЛР ампліфіковано фрагмент хромосоми Streptomyces coelicolor
A3(2), що містить ген синтезу PKS III. Проведено клонування ампліфікованої ДНК в
човниковому векторі pWHM4 по сайтам HindIII та EcoRI. Базуючись на даних
рестрикційного аналізу плазмідних ДНК трансформантів встановлено, що
молекулярний розмір проклонованого фрагмента ДНК становить 1129 пн. С помощью ПЦР амплифицировано фрагмент хромосоми хромосоми
Streptomyces coelicolor A3(2), который содержал ген синтеза PKS III. Проведено
клонирование амплифицированной ДНК в челночном векторе pWHM4 в сайтах HindIII
та EcoRI. Основываясь на данных рестриционного анализа плазмидных ДНК
трансформантов, установлено, что молекулярный размер клонированного фрагмента
составляет 1129 пн. Copies of chromosome Streptomyces coelicolor A3(2) fragment (gene of PKSIII
synthase) were obtained to use PLR. Amplificated DNA was cloned in shuttle vector pWHM4
on sites for HindIII and EcoRI. Restriction analysis of plasmid DNAs of transformantes
demonstrated that molecular sizes of cloning DNA insertions were 1129 b.