Людмила Іванівна Мусатенко (до 80-річчя вченого) - Косаківська, І.В. (Український ботанічний журнал, 2016)
24 лютого 2016 р. виповнилося 80 років члену-кореспонденту НАН України, доктору біологічних
наук, професору, заслуженому діячеві науки і техніки України, головному науковому співробітнику
відділу фітогормонології Інституту ботаніки імені
М.Г. Холодного НАН України Людмилі Іванівні
Мусатенко.