Принципи регулювання діяльності, що стосується ГМ організмів, та деякі проблеми біобезпеки в Україні - Сорочинський, Б.В.; Блюм, Я.Б. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2008)
Обговорюються основні принципи регулювання генно-інженерної діяльності та
системи біобезпеки, що діють в різних країнах та питання, що є актуальними для
України. Обсуждаются основные принципы регулирования генно-инженерной
деятельности и системы быобезопасноти, которые действуют в разных странах и
вопросы, представляющие актуальность для Украины. Basic principles for the regulation of the genetic engineering and biosafety systems
in some countries are discussed. Most important questions for the Ukraine have been
announced.