Конструирование гибридного вектора для клонирования гена xylA в бактериях рода Arthrobacter - Шляхотко, Е.А.; Сапунова, Л.И.; Лобанок, А.Г.; Евтушенков, А.Н.; Выговская, О.Н. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2008)
Сконструирована гибридная плазмида pHY416xylA с геном xylA Arthrobacter
nicotianae. Трансформированный вектором pHY416xylA штамм Arthrobacter citreus (xyl-)
приобретал устойчивость к канамицину и способность к продукции ксилозоизомеразы. Сконструйована гібридна плазмiда pHY416xylA з геном xylA Arthrobacter
nicotianae. Трансформований вектором pHY416xylA штам Arthrobacter citreus (xyl-)
набував стійкість до канаміцину і здатність до продукції ксилозоізомерази. Hybrid plasmid pHY416xylA carrying gene xylA of Arthrobacter nicotianae was
designed. Arthrobacter citreus (xyl-) after transformation by such plasmid became canamycin
resistant and xylose isomerase positive.