Утворення флавінмононуклеотиду рекомбінантними штамами дріжджів Candida famata , що містять ген FMN1 під промотором TEF1 - Яцишин, В.Ю.; Іщук, О.П.; Вороновський, А.Я.; Федорович, Д.В.; Сибірний, А.А. (Фактори експериментальної еволюції організмів, 2008)
Досліджено флавіногенну активність рекомбінантних штамів дріжджів Candida
famata, що містять ген РФ-кінази FMN1 під контролем сильного конститутивного
промотора TEF1. Оптимізовано умови нагромадження ФМН у культуральній рідині. Изучена флавиногенная активность рекомбинантных штаммов дрожжей Candida
famata, содержащих ген РФ-киназы FMN1 под контролем сильного конститутивного
промотора TEF1. Оптимизированы условия накопления ФМН в культуральной
жидкости. The flavinogenic activity of recombinant strains of the yeast Candida famata that
express the FMN1 gene encoding riboflavin kinase under control of the strong constitutive
TEF1 promoter was studied. Conditions for flavinmononucleotide production were optimized.