Відомому таджицькому ліхенологу Імомназару Кудратову – 70 - Бойко, М.Ф.; Кондратюк, С.Я.; Ходосовцев, О.Є. (Український ботанічний журнал, 2016)
У березні 2016 року знаному таджицькому ботаніку, ліхенологові, доктору біологічних наук, доброзичливій та мудрій людині Імомназару Кудратову виповнюється сімдесят. Він фахівець високого гатунку, відомий передусім вагомим внеском у вивчення флористичного, таксономічного різноманіття ліхенофлори Таджикистану, в дослідження з географії та порівняльної флористики регіональних ліхенофлор.