Про періодичні розв'язки нелінійних автономних диференціальних систем у критичному випадку - Король, І.І. (Нелінійні коливання, 2009)
Предложен новый численно-аналитический алгоритм исследования периодических решений нелинейных автономных систем обыкновенных дифференциальных уравнений в критическом
случае. We suggest a new numerical-analytical algorithm for studying periodic solutions of nonlinear autonomous
systems of ordinaary differential equations in the critical case.