Асимптотические представления решений неавтономных дифференциальных уравнений второго порядка с нелинейностями, близкими к степенным - Белозёрова, M.А. (Нелінійні коливання, 2009)
Встановлено асимптотичнi зображення для розв’язкiв неавтономних диференцiальних рiвнянь
другого порядку з нелiнiйностями, що близькi до степеневих. We find asymptotic representations for solutions of nonautonomous second order differential equations
that have close to power-type nonlinearities.