Автономная нетерова краевая задача в критическом случае - Чуйко, С.М.; Бойчук, И.А. (Нелінійні коливання, 2009)
Одержано конструктивнi умови iснування та побудовано модифiковану iтерацiйну процедуру
для знаходження розв’язкiв автономної нетерової слабконелiнiйної крайової задачi для системи
звичайних диференцiальних рiвнянь у критичному випадку. We obtain constructive conditions for existence of solutions of an autonomous Noether weakly nonlinear
boundary-value problem for a system of ordinary differential equations in the critical case, and construct
a modified iteration procedure for finding the solutions.