Видатний ботанік сучасності. До 80-річного ювілею Пітера Рейвена - Мосякін, С.Л. (Український ботанічний журнал, 2016)
13 червня 2016 року виповнюється 80 років Пітеру Рейвену (Peter Hamilton Raven), видатному американському ботаніку, біологу, екологу, організатору науки, який зробив визначний внесок у розвиток біології та екології XX та початку XXI століть. Ботаніки України з радістю приєднуються до світової наукової спільноти з вітаннями на честь його славного ювілею.