Фітоценорізноманіття верхів`я долини Тиси - Якубенко, Б.Є. (Український ботанічний журнал, 2016)
Рецензія на книгу: П.М. Устименко, Д.В. Дубина, Л.М. Фельбаба-Клушина. Рослинність верхів'я долини Тиси (Закарпатська область): сучасний стан, фітоценорізноманітність, антропогенна трансформація, охорона. – Ужгород: ТОВ «ІВА», 2015. – 128 с.