Нова знахідка рідкісного гриба Myriostoma coliforme (Geastrales) в Україні - Ткаченко, Ф.П.; Придюк, М.П.; Златова, К.В. (Український ботанічний журнал, 2017)
Виявлено нове місцезнаходження занесеного до "Червоної книги України" гриба Мyriostoma coliforme (Одеська обл., Україна). Наведені опис гриба, інформація про його місцезнаходження й поширення в Україні та світі, а також оригінальні ілюстрації. Обнаружено новое местонахождение занесенного в "Красную книгу Украины" гриба Мyriostoma coliforme (Одесская обл., Украина). Приведены описание гриба, информация о его местонахождении и распространении в Украине и мире, а также оригинальные иллюстрации. A new locality of the fungus Мyriostoma coliforme, a species listed in the Red Data Book of Ukraine, is reported from Odesa Region. The species description, information about its habitat and distribution in Ukraine and worldwide, as well as original illustrations are provided.