Маріан Рациборський (1863–1917) - Тихоненко, Ю.Я. (Український ботанічний журнал, 2017)
24 березня минає 100 років від дня смерті видатного польського міколога та ботаніка, піонера охорони природи в Польщі Маріана Рациборського