Cвітлій пам'яті польського ботаніка професора Кароля Лятовського (1939–2017) - Протопопова, В.В.; Шевера, М.В.; Ільїнська, А.П.; Єна, А.В.; Мосякін, С.Л.; Яцков'як, Б.; Целька, З.; Скудлаж, П.; Тохтарь, В.К. (Український ботанічний журнал, 2017)
У перший місяць 2017 року з Польщі надійшла сумна звістка – обірвалося життя видатного польського ботаніка, вченого та педагога, щирого друга України, професора Університету імені Адама Міцкевича в Познані, почесного члена Українського ботанічного товариства, доктора ґабілітованого, професора Кароля Лятовського.