Пам'яті Степана Івановича Ковальчука (02.09.1933–25.12.2016) - Любінська, Л.Г. (Український ботанічний журнал, 2017)
Пішов з життя дослідник природи Поділля, один із організаторів Національного природного парку "Подільські Товтри", Заслужений природоохоронець України, лауреат Хмельницької обласної премії імені Петра Бачинського, кандидат біологічних наук, доцент, старший науковий співробітник НПП "Подільські Товтри" Степан Іванович
Ковальчук.