Поетика кольору в поезіях Максима Рильського - Миронюк, В. (Філологічний дискурс, 2015)
У статті розглянуто семантичні особливості колористики творів Максима Рильського. Проаналізовано значення і функції колористичних образів у формуванні індивідуального стилю поета. The article deals with semantical peculiarities of Maksym Rylsky’s colourful works. The meaning and functions of colourful images in the formation of individual style of the writer is analyzed.