Поетика поеми-симфонії І. Драча "Смерть Шевченка" - Скуратко, Т. (Філологічний дискурс, 2015)
У статті простежено діалектичну єдність традицій і новаторства в поетичному епосі
Івана Драча. Значна увага приділяється Шевченківським традиціям у художньому дискурсі поем
митця (на прикладі поеми-симфонії І.Драча «Смерть Шевченка»). In the article dialectical unity of traditions and innovations in the poetic epos of Ivan Drach has been traced. We pay
great attention to Shevchenko’s traditions in artistic discussion of poems of the artist (by the example of the poem –
symphony by Ivan Drach «Shevchenko’s Death»).