Вагоме літературознавче дослідження - Мацько, В. (Філологічний дискурс, 2015)
Рецензія на книгу: Ткачук М. П. Романтичний дискурс Левка Боровиковского (літературний портрет) / М. П. Ткачук. – [вид. 2-ге, випр. і доп.]. – Тернопіль : Збруч, 2015. – 268 с.