До питання про місце народження Юрія Клена (Освальда Бурґгардта) - Руснак, І. (Філологічний дискурс, 2016)
У статті досліджено літературознавчі і документальні свідчення про місце народження Юрія Клена (Освальда Бурґгардта). Вперше в науковий обіг введено нові архівні джерела, що допомогли встановити справжнє місце народження і хрещення українського письменника. Literary and documental evidences about the place of birth of Yurii Klen (Osvald Burghardt) have been examined in the article. For the first time into the scientific circulation new archival sources have been introduced. They helped to establish the real place of birth and baptizing of the Ukrainian writer.