Системи нелінійних диференціальних рівнянь з обмеженими розв'язками - Грод, І.М. (Нелінійні коливання, 2008)
Установлены достаточные условия существования огрниченных на R решений уравнения dx/dt = F(t, x)x + f(t), t ∈ R, в конечномерном банаховом пространстве E. We find sufficient conditions for existence of solutions bounded on R for the equations dx/dt = F(t, x)x + f(t), t ∈ R, on a finite dimensional Banach space E.