Художній світ зарубіжного письменства у контексті українознавчих студій Миколи Неврлого - Бобинець, С. (Філологічний дискурс, 2016)
У статті йдеться про типологічне зіставлення образів і мотивів у творах українських та зарубіжних письменників-класиків з компаративістичних позицій видатного словацького славіста Миколи Неврлого, подається періодизація його творчої діяльності. The article considers the typological comparison of the images and motives in the works of Ukrainian and foreign classicists. From the comparative perspective of an outstanding Slovak slavicist M. Nevrlý, the periodicity of his creative work has been carried out.