Екзистенційний дискурс ранньої прози Валерія Шевчука - Гурбанська, А. (Філологічний дискурс, 2017)
У статті в контексті естетики літературного
шістдесятництва розглянуто концептуальність екзистенційної
парадигми в ранніх творах Валерія Шевчука, висвітлено її зв’язок зі
світоглядною рефлексією автора та героїв. In this article the conceptuality of existential literary paradigm in the early
works of Valerii Shevchuk in the context of the aesthetics of literary sixties is
studied, its connection with worldview reflection of the author and the characters is
highlighted.