Концептосфера дитячого фольклору: функціональний аспект (за матеріалами Хмельниччини) - Маховська, С.; Тернавська, Т. (Філологічний дискурс, 2017)
Стаття присвячена дослідженню особливостей відображення національної концептосфери українців та її вербалізацію через певну систему образів-концептів у зразках дитячого фольклору (колискових піснях та забавлянках з Хмельниччини). The article is devoted to the study of peculiarities of reflection of national concept sphere of Ukrainians and its verbalization through a certain system of images-concepts in the samples of children folklore (songs, nursery rhymes and lullabies from Khmelnytskyi region).