За сторінками культурних епох - Бобинець, С. (Філологічний дискурс, 2017)
Рецензія на книгу: Мацько В. Українська література: людина – світ – час (літературознавчі студії). Хмельницький: ФОП Цюпак А. А., 2017. 228 с.