Олександр Андрiйович Бойчук (до 65-рiччя вiд дня народження) - Самойленко, А.М.; Кігурадзе, І.Т.; Луковський, І.О.; Макаров, В.Л.; Перестюк, М.О.; Шарковський, О.М.; Diblík, J.; Журавльов, В.П.; Medveď, M.; Парасюк, І.О.; Розов, М.Х.; Станжицький, О.М.; et al. (Нелінійні коливання, 2015)
Тридцятого червня 2015 р. виповнилось шістдесят п’ять рокiв знаному науковцю, члену-кореспонденту НАН України, лауреату Державної премiї України в галузi науки i технiки Олександру Андрiйовичу Бойчуку.