Мiжнародна наукова конференцiя «Диференцiальнi рiвняння та їх застосування» - Самойленко, А.М.; Перестюк, М.О.; Самойленко, В.Г.; Конет, I.М.; Теплiнський, Ю.В. (Нелінійні коливання, 2017)
19 – 21 травня 2017 року на базi кафедри математики фiзико-математичного факультету Кам’янець-Подiльського нацiонального унiверситету iменi Iвана Огiєнка було проведено мiжнародну наукову конференцiю, присвячену 75-рiччю вiд дня народження доктора фiзико-математичних наук, професора, лауреата Державної премiї України в галузi науки i технiки Дмитра Iвановича Мартинюка (1942 – 1996) — вiдомого математика, фахiвця з теорiї диференцiальних i рiзницевих рiвнянь, випускника фiзико-математичного факультету Кам’янець-Подiльського державного педагогiчного iнституту.