Національне письменство у світлі онтологічних проблем - Кизилова, В. (Філологічний дискурс, 2017)
Рецензія на книгу: Ткаченко Т. І. Онтологічний вимір української малої прози кінця ХІХ–ХХ століть: монографія. Київ: Освіта України, 2017. 470 с.