Постать Григорія Костюка крізь призму щоденника Докії Гуменної - Швець, Т. (Філологічний дискурс, 2017)
У статті висвітлено постать українського літературознавця,
дослідника історії української літератури, критика, суспільного
діяча Г. Костюка. Діяльність вченого демонструється крізь призму
щоденника Д. Гуменної – самобутньої особистості, талант якої на
повну силу розкрився в українському культурно-еміграційному
просторі, частиною якого був Г. Костюк. The article describes the figure of Ukrainian literary critic, researcher of the
history of Ukrainian literature, critic, and public figure H. Kostiuk. The activity of
the scientist is demonstrated through the prism of D. Humenna’s diary – distinctive
person whose talent was fully revealed in the Ukrainian cultural-emigration space,
part of which was H. Kostiuk.