Кордоцентричні образи в поезії Анастасії Ткаченко (на матеріалі збірки "Із запахом кави...") - Ткаченко, В. (Філологічний дискурс, 2019)
У статті подано спробу проаналізувати образну систему лірики
Анастасії Ткаченко з позицій національної «філософії серця».
Виокремлено тематичні аспекти, пов’язані з ментальними
традиціями українського народу. На прикладах конкретних поезій
розкривається образна специфіка лірики. In the article there is an attempt to analyze the figurative system of Anastasia
Tkachenko’s poetry from the standpoint of the national «philosophy of the heart».
Thematic aspects related to the mental traditions of the Ukrainian people are
highlighted. The examples of specific poems reveal the particularity of lyrics.