Другорядні члени речення як поширювачі структурної основи речення: критерії та прийоми розмежування неморфологізованих форм - Завальнюк, І. (Філологічний дискурс, 2020)
У статті окреслено категорійні значення членів речення,
обґрунтовано специфіку диференціації другорядних членів речення з
огляду на однакові неморфологізовані форми їхнього вираження,
запропоновано критерії та прийоми практичного розмежування
додатків і обставин, виражених прийменниково-іменниковими конструкціями. The article outlines the categorical implications of sentence members,
substantiates the specifics of differentiating secondary parts of the sentence with
regard to the identical non-morphologized forms of their expression, suggests the
criteria and means of practical differentiation of objects and adverbial modifiers,
expressed trough nоun-prepositional constructions.