Типи мовленнєвого впливу у діловій німецькомовній кореспонденції та комунікації - Пєшкова, Т.; Якимчук, Ю. (Філологічний дискурс, 2020)
Стаття спрямована на дослідження мовленнєвого впливу у
межах сучасної ділової комунікації. Подано опис прямого, непрямого
та прихованого мовленнєвих впливів, розглянута їх специфіка у
діловій кореспонденції та розмовах, проаналізовано їх особливості. The article aims to investigate speech influence in the framework of Modern
German business communication. It provides the description of direct, indirect and
latent speech influences, examines specific character of there influences in business
correspondence and conversations, analyses their peculiarities.