Іван Крип’якевич як дослідник і популяризатор історії Галицько-Волинського князівства: огляд бібліографічних джерел та довідкових матеріалів про архівну спадщину - Дубинка, Н. (Княжа доба: історія і культура, 2010)
У статті розглядаються праці І. Крип’якевича, присвячені княжій
добі, а також вказано найважливіші бібліографічні посібники з цього
питання. Проведено певний аналіз архівної спадщини І. Крип’якевича з
проблем історії та культури західноукраїнського регіону. The article examines works by I. Krypiakevych, devoted to the history
of Kievan Rus. It analyzes the archival materials of the scholar which deals
with the cultural history of Western Ukraine. The article also provides the most
important bibliography of works by I. Krypiakevych written on this problem.