Історія Галицької (Львівської) єпархії - Книш, Я. (Княжа доба: історія і культура, 2010)
Рецензія на книгу: Скочиляс І. Галицька (Львівська) єпархія XII–XVIII століть: організаційна структура на правовий статус. – Львів:
Вид-во УКУ, 2010. – XXIV+832 с.+16 с. кольор. іл.