Основа української геральдики княжої доби - Войтович, Л. (Княжа доба: історія і культура, 2010)
Рецензія на книгу: Однороженко Олег. Руські королівські, господарські та
князівські печатки ХIІІ–XVI ст. – Харків, 2009. – 320 с.