Звістка Школо да Кальві, капелана папи Інокентія IV, про коронацію Данила Романовича - Майоров, О.В. (Княжа доба: історія і культура, 2011)
Наведено відомості про коронацію галицько-волинського князя Данила Романовича з Життєпису папи Інокентія IV, який у середині XIII ст. уклав його капелан Ніколо да Кальві, єпископ Ассізі. The article gives information about the coronation of Galicia-Volyn Prince Daniel Romanovich of the Lives of Pope Innocent IV, compiled in the mid 13 th century Niccolo da Calvi, the Bishop of Assisi.