Остання зустріч Данила Романовича і Ростислава Михайловича - Гарді, Д. (Княжа доба: історія і культура, 2011)
Аналізуються свідчення писемних джерел про можливість зустрічі князів Данила Романовича та Ростислава Михайловича після перемоги першого з них над претендентом на Галицьке князівство у битві поблизу Ярослава 1245 р. The evidence from written sources about the possibility of meeting between princes
Danylo Romanovych and Rostyslav Mykhailovych after the former’s victory over the contender
for the principality of Halych at the battle near Yaroslav in 1245 is analyzed.