Підсумок студій над середньовічним Володимиром - Копитко, А. (Княжа доба: історія і культура, 2011)
Рецензія на книгу: Терський С. Княже місто Володимир. – Львів: Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2010. – 316 с., іл.