Нове дослідження зовнішньої політики правителів Галицької та Волинської земель 1198(1199)–1264 років - Волощук, М. (Княжа доба: історія і культура, 2011)
Рецензія на книгу: Nagirnyj W. Polityka zagraniczna księstw ziem halickiej i wołyńskiej w latach 1198(1199)–1264. – Kraków, 2011. – 362 s. (Нагірний В. Зовнішня політика князівств Галицької і Волинської земель в 1198(1199)–1264 роках. – Краків, 2011. – 362 с.).