Серьезная заявка историко-филологического направления новейшей киевской школы истории Древней Руси - Мусин, А.Е. (Княжа доба: історія і культура, 2015)
Рецензія на книгу: Вілкул Т. Літопис і хронограф. Студії з домонгольського київського літописання / Відп. ред. В. В. Німчук. НАН України. Інститут історії України. – Київ: Інститут історії України, 2015. – 518 с.