Волинськими слідами святого Володимира Великого: проблема та її історичне тло - Александрович, В.С. (Княжа доба: історія і культура, 2016)
Рецензія на книгу: Диба Ю. Батьківщина святого Володимира. Волинська земля у подіях Х століття (Міждисциплінарні нариси ранньої історії Руси-України). – Львів, 2014 (Невідома давня Україна. – Вип. 1). – 484 с.: іл.