Історична пам’ять про святого Володимира Великого як об’єкт найперше російського імперського виміру?.. - Александрович, В.С. (Княжа доба: історія і культура, 2016)
Рецензія на книгу: Ричка В. Володимир Святий в історичній пам’яті. – Київ,
2012. – 202 c.